Ga naar hoofdinhoud
Lettergrootte-+=
Intranet Steun ons Lid worden

 

 

De eerste paar weken waarin mensen een diagnose krijgen of pijn hebben, ontvangen ze vaak veel goedbedoelde Whatsappjes en telefoontjes. Als een traject langer duurt en pijn chronisch wordt, ervaren patiënten het tegenovergestelde. Vrienden en kennissen durven er niet meer naar te vragen.
Vind maar eens een vorm om te communiceren die past bij jouw leven, energieniveau en agenda.

Stamps heeft hierover nagedacht! Stamps is een app die veel gebruikt wordt door mensen die een intensief medisch traject doormaken, zoals revalidatie, kanker, of burn-out. Stamps is ook ideaal voor mensen met chronische pijn.

Houd zelf de regie
Op het moment dat het jou past, beschrijf je wat je meemaakt.  Je schrijft je verhaal in één keer goed van je af. Je kunt ook een dierbare schrijversrechten geven om namens jou te delen.
Later lees je gemakkelijk terug. De mensen die jij toegang hebt gegeven, kunnen zelf beslissen of, hoe en wanneer ze reageren. De app is reclamevrij en dubbel beveiligd; prettig bij zulke persoonlijke informatie.
In 2024 wordt het mogelijk om een herinneringsboek te laten maken van jouw verhaal.

Al binnen enkele minuten online
Een account aanmaken is eenvoudig en snel. Registreer je, met minimale informatie, als gebruiker en omschrijf jouw situatie (bijv. ik heb chronische pijn als gevolg van een ongeluk). Je ontvangt een unieke code waarmee je jouw naasten kunt uitnodigen. Vreemden kunnen jouw account niet vinden in Stamps. Ook volgers zijn snel online. De app is gratis.

Over de organisatie
Stamps is een sociale onderneming die vooral impact wil creëren door patiënten en hun naasten nader tot elkaar te brengen in een moeilijke periode.

Wil je een kijken nemen in de app, meteen delen of iemand volgen?
Scan de QR code of ga naar de App store of Google Play en ga van start. Eerst een kijkje nemen? Volg ons demo account door de code ‘DEMO1’ in te vullen. Meer info op www.stamps-app.com.

Back To Top